Monitor klinisch wetenschappelijk onderzoek (CRA)

 

Functie inhoud

Binnen een enthousiast en gedreven team is een vacature voor een onderzoeksmedewerker wetenschappelijk onderzoek in de rol van monitor ontstaan.

Als monitor van het HOVON Data Center (HDC) draag je bij aan het bewaken en verbeteren van de kwaliteit waarmee klinische studies worden uitgevoerd in de deelnemende ziekenhuizen. Dit betreft Investigator Initiated Studies fase I, II en III,  op het gebied van Hemato-oncologie.

Je voert monitoring  visites, kwalificatie visites, initiatie visites en close-out visites uit. Tijdens de monitoring visites controleer je of een studie correct wordt uitgevoerd en gedocumenteerd volgens de geldende wet- en regelgeving. Je verzorgt de voorbereiding van de diverse  visites en desbetreffende rapportages. Je begeleidt  het onderzoeksteam van het ziekenhuis bij het oplossen van de geconstateerde bevindingen. Je bent actief betrokken binnen het HDC en je vormt een belangrijke schakel tussen het HDC studieteam en het ziekenhuis.
De monitor functie is een zeer veelzijdige, flexibele en dynamische functie en vraagt van jou een grote mate van zelfstandigheid en nauwkeurigheid. De ene dag ben je op weg naar een deelnemend ziekenhuis, de andere dag werk je op kantoor of vanuit huis waar je rapporten schrijft over de visites die je hebt afgelegd. Je werkt meestal op meerdere klinische onderzoeken. Je bezoekt ziekenhuizen in Nederland, België en Luxemburg.

De functie is vergelijkbaar met die van een CRA, vacature voor 32-36 uur op HBO-niveau, afdeling Wetenschap en Onderzoek.

Enthousiast over deze functie en herken je jezelf in het profiel? Neem dan contact op met Donja Grootscholten, recruiter, T: 0031 6 296 33 597 of stuur een WhatsApp. Solliciteren kan ook direct via de sollicitatiebutton op de vacaturesite

Reageren kan tot en met 24 oktober 2022.

 

Laatste Nieuws


UPDATE NIEUWS NVvOD 03-10-2022

Door Marjolein Jünger op 14-02-2022 11:12:54

Beste leden, De inschrijving van de basisscholing welke in het najaar wordt gehouden staat nog op...
Lees artikel

Communicatietraining maart 2022

Door Mariëlle van Smeerdijk op 11-10-2021 12:32:59

De communicatietraining welke eerder afgelast werd vanwege de aangescherpte coronamaatregelen in dec...
Lees artikel

De scholingsagenda is weer up to date

Door Mariëlle van Smeerdijk op 16-06-2021 15:58:11

Zeer regelmatig worden de scholingsagenda's up to date gemaakt. Het loont dus zeker de moeite om...
Lees artikel